Om oss

Bästarobotdammsugaren.se är en kostnadsfri jämförelsetjänst som underlättar för konsumenter att ta bra köpbeslut. Tjänsten är provisionsfinansierad men vi utför helt oberoende undersökningar och tester av produkterna.

Här hos oss hittar du lättlästa recensioner och detaljerade sammanställningar av främst robotdammsugare men även andra typer av dammsugare. Våra tester är enbart baserade på fakta, egna individuella bedömningar, användaromdömen och expertbetyg utan påverkan av annonsörer eller samarbetspartners.

Detta gör vi

Vårt mål är att hjälpa konsumenter att enklare hitta marknadens bästa produkter av kvalitet. Det gör vi genom att både sammanställa större tester av stora betrodda aktörer inom jämförelser samt att vi i så stor grad som möjligt själva köper in produkter för tester. Utifrån en samlad bedömning av egna tester samt genom att ta del av kundomdömen och expertomdömen presenterar vi våra testvinnare och recenserar produkterna.

Vi driver en helt oberoende jämförelsesajt där vi inte påverkas av varken leverantörer eller tredje part.

Så utser vi våra testvinnare

När vi utser våra testvinnare tar vi hänsyn till flera olika faktorer för att kunna ge ärliga rekommendationer. I vår test- och bedömningsprocess utgår vi från:

  • Kundernas egna omdömen – Vi tar hänsyn till vad kunder själva tycker om varje produkt och tar del av kundomdömen av aktuella produkter hos flera webbutiker online. Både positiva och negativa betyg och omdömen gås grundligt igenom och vägs in i våra egna bedömningar.
  • Experternas tester – Det finns ett flertal stora aktörer med experter som genomför tester där vi läser deras genomgångar, recensioner och omdömen för att skapa oss ännu bättre bild av produkterna.
  • Egna bedömningar – Inför våra egna tester sållar vi bort de produkter som inte lever upp till förväntningar utifrån de kundomdömen och experttester vi har tagit del av. De produkter som återstår gör vi sedan i så stor grad det är möjligt egna tester av för en individuell bedömning. I våra undersökningar jämför vi specifikationer, egenskaper, funktioner och övriga saker som skiljer modellerna åt.
  • Vi utser våra testvinnare – Slutligen utser vi de bästa produkterna som vi sammanställer och skriver objektiva recensioner om. Vi ser alltid till att försöka hitta bra kvalitativa produkter inom olika prisklasser för att konsumenterna lättare ska kunna hitta bra alternativ utifrån valfri budget.

Vad har vi för syfte?

Syftet med vår jämförelsetjänst är att hjälpa konsumenter att lättare ska hitta fram till den produkt som passar dem bäst och som samtidigt är prisvärd. Konsumenter ska känna sig trygga med att göra rätt val och känna sig nöjda med den produkt de väljer att köpa utifrån våra recensioner.

Vilka startade bästarobotdammsugaren.se?

Vi som driver Bästarobotdammsugaren.se består av teknikintresserade personer med bakgrund inom internetmarknadsföring. Utöver det är vi också helt vanliga konsumenter som precis som våra besökare vill hitta de bästa prisvärda produkterna på marknaden.

Vi använder annonslänkar

Sajten innehåller annonslänkar till de produkter vi recenserar men det påverkar varken priserna eller våra omdömen. Alla betyg och omdömen är helt oberoende av annonsörer och samarbetspartners. De har inget inflytande över vilka produkter vi väljer att ta med eller utser som testvinnare.

Efter att vi är färdiga med våra tester och har sammanställt våra recensioner letar vi fram lämpliga länkar vilket också ger våra besökare bättre förutsättningar att läsa mer om produkterna.

Om besökarna väljer att köpa produkterna genom våra länkar får vi provision utan att det påverkar konsumentens pris. Provisionen ger oss intäkter och kompensation för det arbete vi har lagt ner för att ta fram köpguider, testa och jämföra.

Ta kontakt med oss

Du är välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring våra tester och om vår sajt. Vi försöker att svara så snabbt vi kan. Om svar uteblir beror det på att meddelandet helt enkelt inte är relevant för oss. Tack!